Pianolessen

Wilt u graag pianolessen volgen? Dan heeft u natuurlijk wel een goede piano nodig om te kunnen oefenen. Bij Noton in Lier begeleiden we graag volwassenen en kinderen die piano willen leren spelen. Niet alleen helpen wij u om een geschikte piano te vinden, we helpen u ook graag om een ervaren pianoleraar te vinden in uw omgeving waarbij u kwalitatieve privéles kunt volgen.

Het belang van goede pianolessen

Piano leren spelen is niet eenvoudig, zeker niet voor volwassenen die hier nog geen ervaring mee hebben. Daarom is het van groot belang om een degelijke piano te kopen en privéles te volgen bij een erkende lesgever. Alleen zo krijgt u de juiste technieken onder de knie. Wij bieden graag eerste hulp bij piano voor beginners. Zowel volwassenen als jongeren die piano willen leren spelen zijn hier van harte welkom om samen de ideale piano uit te zoeken. Wilt u graag een akoestische piano kopen, of lijkt een digitaal exemplaar u handiger? Wij geven u professioneel advies over welke piano het meest geschikt is voor uw situatie. Binnen de Yamaha Clavinova-serie vindt u bijvoorbeeld enkele modellen waarbij de toetsen die u moet spelen met licht aangeduid worden. Deze modellen zijn dus ideaal voor volwassenen en kinderen die piano willen leren spelen. Indien u liever niet te veel geld uitgeeft aan uw eerste piano, vindt u bij ons ook kwalitatieve tweedehands piano’s. Tevens kennen wij een groot aantal muziekleraren die privéles piano aanbieden in de regio. Ook als u advies wilt over waar u pianoles kunt volgen, staan wij dus voor u klaar.

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar uw allereerste piano? Of vraagt u zich af waar u best uw pianolessen kunt volgen? Wij vertellen u er graag alles over wanneer u contact met ons opneemt. U bent ook steeds van harte welkom in onze winkel te Berlarij 60 in Lier. Onze medewerkers zullen u met open armen ontvangen. Van advies over de ideale piano tot aanbevelingen voor privéles in uw buurt, wij weten raad. Bezoek ons snel!