Roland GP6

Kopen (of huren met aankoopoptie)

Roland GP6

Tijdelijke promotie, zolang de voorraad strekt.

5.999,00 €

5.200,00 €

 • 91 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: Mogelijk op voorraad (Contacteer ons)

Links naar andere pagina's

Eigen herstelatelier

Piano's van goede merken zijn gemaakt met een zekere kwaliteitscontrole. Toch valt het soms voor dat zelfs een nieuwe piano een klein defect oploopt. Noton kan tijdens de garantieperiode - maar ook na de garantieperiode - uw digitale piano in de meeste gevallen herstellen. Dit geldt in eerste instantie enkel voor piano's die rechtstreeks bij Noton zijn aangekocht.

Montage service aan huis

Een digitale piano komt in verschillende onderdelen. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij uw piano thuis ter plaatse professioneel monteren en installeren.
Dit bespaart u tijd en moeite en zo bent u zeker van de best mogelijke support tijdens de garantieperiode.

Levering met eigen personeel

Wij leveren al onze piano's zelf, met de grootste zorg! Zelfs als de piano nog in de doos is mag deze maar op één manier worden vervoerd. Gratis levering.

 


Een digitale piano van Roland uit de GP reeks

Foto's

Video's

Afmetingen

Afmetingen Roland GP6 vleugel
Afmetingen Roland GP6 vleugel

Beknopte samenvatting

 

 •     Hoogwaardige babyvleugel met een elegante afwerking in hoogglans en fijn afgewerkte details
 •     Ontworpen met Rolands geavanceerde Piano Reality-aanpak voor een verfijnde muzikale ervaring
 •     Piano Reality Premium Modeling sound engine biedt een authentieke vleugelklank en respons met een onbeperkte polyfonie
 •     Piano Reality Premium Klavier met progressieve hamerwerking, echappement en hybride hout/gevormde toetsen met Ivory Feel
 •     Versnelde toetsdetectietechnologie voor uiterst gedetailleerde aanraakreacties
 •     Nauwkeurig vervaardigde sustain-, soft- en sostenutopedalen met continue detectie, demper-modeling en ondersteuning voor traditionele technieken
 •     Piano Reality Premium Projection geluidssysteem met vijf speakers, discrete versterking, geavanceerde geluidsverwerking en eersteklas audiocomponenten
 •     Slim aanraakpaneel met intuïtieve pictogrammen en schakelbare achtergrondverlichting
 •     Onderhoudsarm ontwerp dat nooit gestemd hoeft te worden
 •     Sluit een smartphone of tablet aan via Bluetooth om mee te spelen met je favoriete nummers en werk met MIDI-muziekapps
 •     Bedien de GP-6 functies, verken lessen en veel meer met de bijbehorende Roland Piano App
 •     Geavanceerde metronoom, recorder en dubbele hoofdtelefoonaansluiting voor dagelijkse oefensessies
 •     USB-poorten voor aansluiting op computers en flash-opslagapparaten
 •     Verkrijgbaar in ebbenhout (ebony) en gepolijst wit (white)

 

Extra informatie

Hoogwaardige Pianoprestaties in een Elegante Babyvleugel

De mid-level GP-6 biedt eersteklas GP-eigenschappen in een luxe babyvleugelkast, die élke ruimte een gevoel van verfijning geeft. Elegante rondingen en fijn afgewerkte details leveren de onmiskenbare présence van een fraaie akoestische vleugel, terwijl de geavanceerde technologieën binnenin zorgen voor de bijbehorende aanslag, toon en geluidsprojectie. Je krijgt ook een wereld aan moderne voordelen die passen bij de huidige levensstijl, zoals een onderhoudsarme werking, ingebouwde leerhulpmiddelen, Bluetooth®-connectiviteit en nog veel meer.

Klassieke Elegantie, Gestroomlijnd

Met zijn opvallende design en vloeiende rondingen levert de GP-6 majestueuze pianoluxe, in een compacter formaat dan een grotere vleugelpiano. En hoewel het formaat gestroomlijnd is, krijg je nog steeds de compromisloze prestaties van een full-scale instrument. En net als bij een akoestische vleugel is er een bovenklep die open kan voor een bredere geluidsprojectie en een uitschuifbaar klavierdeksel dat de toetsen beschermt als je ze niet gebruikt. Minimalistische aanraaktoetsen verdwijnen in het paneel als de achtergrondverlichting is uitgeschakeld, zodat je de akoestische esthetiek kunt behouden en geen afleiding hebt tijdens het spelen.

Piano Reality

De GP-6 is gebouwd rond de geavanceerde Piano Reality-aanpak van Roland: een geavanceerd ecosysteem van geconnecteerde technologieën bestaande uit de sound engine, het klavier, de pedalen, de audiocomponenten en de luidsprekers. Elke sectie is ontworpen om feilloos en transparant samen te werken, zodat spelers de puurheid van deze prachtige instrumenten kunnen ervaren, met een ongekende expressie en realisme.

Eindeloos inspirerende toon

Piano Reality Premium Modeling gebruikt onze nieuwste technologieën om elk klankbepalend element van een akoestische piano na te bootsen, waardoor je de levende respons en complexe klankkleuren van een concertvleugel onder je vingers krijgt. En met een onbeperkte polyfonie klinken noten en resonanties in volle details, klaar om elke muzikale emotie te vertalen.

Uitstekende speelbaarheid

Het Piano Reality Premium Klavier verbindt je met de diepe muzikale expressie die beschikbaar is in de krachtige sound engine. Het progressieve hamermechanisme met echappement zorgt voor een uistekend speelgevoel, in combinatie met geavanceerde technologie die versnelling opvangt, voor een nauwkeurige detectie van de subtielste speelnuances. Hybride hout/gevormde toetsen met Ivory Feel-materialen bieden een natuurlijke balans en een robuuste duurzaamheid voor een jarenlang probleemloos gebruik. Krachtige sustain-, soft- en sostenutopedalen maken de ervaring compleet met een gewogen gevoel, demper-modeling en ondersteuning voor traditionele pedaaltechnieken.

Rijke omhullende klank

De GP-6 projecteert een grote akoestische klank uit zijn babyvleugelkast, dankzij het Piano Reality Premium Projection-geluidssysteem. Vijf luidsprekers, discrete versterking, superieure audiocomponenten en geavanceerde geluidsverwerking vloeien samen: om de ruimte rond het instrument te omhullen met meeslepende en inspirerende tonen.

Personaliseer de sound en feel

De GP-6 heeft verschillende vleugelklanken van wereldklasse die klaar staan om van te genieten. Maar als je een ervaren speler bent, kun je in de Piano Designer-tools duiken om de klank en het gevoel te verfijnen voor jouw persoonlijke touch. Pas de snaarstemming en het temperament aan, verfijn de gevoeligheid van het klavier en de duplex scaling, geef vorm aan de resonanties van de kast, en nog veel meer.

Eenvoudige Integratie met Jouw Draadloze Wereld

Met ingebouwde Bluetooth kun je jouw favoriete mobiele apparaten gebruiken met de GP-6. Stream songs uit je muziekbibliotheek via het luidsprekersysteem van de piano, om mee te spelen, of als achtergrond bij ontspanning of vermaak. Of gebruik Bluetooth MIDI met muziekproductie-apps om draadloos te componeren met het responsieve gewogen klavier van de GP-6. Er zijn ook USB-poorten beschikbaar voor de aansluiting op computers en flash-opslagapparaten, waardoor er extra manieren zijn om je creativiteit te verkennen en muziekperformances te delen.

Roland piano app

De Roland Piano App breidt de GP-6-ervaring naadloos uit met bediening op afstand vanaf je smartphone of tablet. Selecteer sounds, bedien de metronoom en gebruik de opnamefunctie om je spel te evalueren en exact te horen waar je kunt verbeteren. Blader door de ingebouwde songs van de piano, en een groeiende reeks selecties op Roland Cloud, en roep vervolgens digitale partituren op om ze in je eigen tempo te leren. En motiveer jezelf met lesfuncties zoals een activiteitenlogboek met doelen, flash card games, ritmeoefeningen en een One Week Master-programma dat jou begeleidt bij het leren van verschillende pianostukken.

Het digitale voordeel

Door het sterk gereduceerde gewicht is de GP-6 veel gemakkelijker te verplaatsen dan een akoestische vleugel. En hij heeft geen professionele stemming of ander regelmatig onderhoud nodig. De volumeregeling is altijd binnen handbereik, en je kunt een hoofdtelefoon aansluiten om op elk moment te spelen zonder anderen te storen. De ingebouwde metronoom en de eenvoudige ritmes helpen je gevoel voor timing te ontwikkelen tijdens je dagelijkse oefensessies. En met de Twin Piano-modus kun je het klavier in twee onafhankelijke secties splitsen en samen met een familielid, vriend of leraar spelen.