GDPR wetgeving

Model privacyverklaring GDPR wetgeving

 

 

 

Noton bv verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht de klantendienst van Noton bv op www.pianosnoton.be of via info@noton.be.

 

 

 

Verwerkingsdoeleinden

 

 

 

Noton bv verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

 

 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

 

 

 

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

 

 

 

Overmaken aan derden

 

 

 

De persoonsgegevens van de klant zullen niet worden overgemaakt aan derden, tenzij vooraf aangegeven

 

 

 

Bewaarperiode

 

 

 

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

 

 

 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

 

 

 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

 

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

 

• zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of

 

• een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: [aan te vullen];

 

 

 

Direct marketing

 

 

 

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

 

 

 

Klacht

 

 

 

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

 

 

  • Levering door eigen personeel
  • Ruim aanbod, 70 verschillende piano's in onze toonzaal
  • Officieel dealer: Yamaha - Kawai - Hailun - Medeli - Roland - Casio (Hybride) - Dexibell
  • Eigen atelier

Zoekt u iets?

Piano's Noton

Berlarij 60

2500 Lier

 

GDPR

 

Tel. 03 480 41 22 (Bereikbaar van dinsdag t.e.m. zaterdag vanaf 10u)

E-mail info@noton.be

 

Toonzaal open op:

Maandag: gesloten

Dinsdag(Enkel op afspraak)

Woensdag: 10u - 18u (Met of zonder afspraak)

Donderdag: 10u - 18u (Met of zonder afspraak)

Vrijdag: 10u - 18u (Met of zonder afspraak)

Zaterdag: 10u - 18u (Met of zonder afspraak)

Een afspraak maken om de toonzaal te bezoeken

Book an appointment with Noton using Setmore