Piano's

Bent u op zoek naar een winkel waar u kwalitatieve oude piano’s kunt kopen? Zoek dan niet verder. Noton is dé pianospecialist in regio Lier. In onze ruime showroom vindt u een enorme verscheidenheid aan piano’s, zowel gloednieuwe exemplaren als oude toestellen die nog in goede staat zijn. Wij helpen u graag om uw ideale piano te vinden.

Nieuwe en oude piano's voor een scherpe prijs

Een nieuwe piano kopen is niet iets dat u zonder nadenken doet. Het is immers een flinke investering die het liefst lange tijd meegaat. Daarom is het een goed idee om advies te vragen aan echte professionals. Als ervaren pianowinkel weten wij heel goed waarop u moet letten bij de aankoop van een piano. In ons ruime aanbod is er bovendien voor elk wat wils. Speelt u graag akoestisch, of vindt u een digitale piano handiger? Bij ons vindt u voor beide soorten verschillende modellen van de beste merken. Zowel voor onze nieuwe als onze oude piano’s vinden wij het enorm belangrijk dat het instrument in goede staat is en goed onderhouden wordt. U kunt bij ons dus zonder zorgen een tweedehands piano kopen. Is dit uw allereerste piano? Dan geven wij u ook graag advies over waar u pianolessen kunt volgen.

Kom snel eens langs

In onze ruime showroom kunt u al onze nieuwe en oude piano’s bezichtigen en uitproberen. Kom dus snel eens langs en ontdek alle opties. Een afspraak maken is niet verplicht, maar garandeert wel dat we onze volledige aandacht aan u kunnen geven. Voor vragen kunt u ook steeds gebruik maken van het contactformulier.