Silent piano kopen

Bij Piano's Noton in Lier kunt u een silent piano kopen. Bij deze piano heeft u de mogelijkheid om met een headset te spelen, waardoor u geluidsoverlast voorkomt. Daardoor kunt u zelfs spelen wanneer er anderen in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Graag adviseren wij u over welke piano het meest geschikt voor u is, zodat u 100 % tevreden bent met uw aankoop.

Een Silent piano uitproberen en kopen

In ons assortiment vindt u verschillende piano’s met een hoofdtelefoon. Bij digitale piano’s is deze functie standaard aanwezig. Er zijn echter ook akoestische piano’s die de mogelijkheid bieden om een headset aan te sluiten en in stilte te spelen. Deze piano’s noemt men silent piano’s. Bij onze pianowinkel heeft u de mogelijkheid om piano’s uit te proberen en te vergelijken. Zo vindt u bij ons een ruim aantal modellen uit de Yamaha Silent-reeks, bekend om hun uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden we silent piano’s aan van het topmerk Kawai. Wij bieden graag de nodige begeleiding aan, zodat u met zekerheid de piano koopt die het best bij u past.

Koop uw ideale piano

U bekijkt ons aanbod aan akoestische piano’s met hoofdtelefoonmodule eenvoudig online, maar uiteraard bent u ook steeds welkom in onze winkel. Wij geven u graag gespecialiseerd advies om de ideale silent piano te kopen, en u heeft de mogelijkheid om alle piano’s uit te proberen. Maak een afspraak of spring binnen tijdens onze openingstijden!