Stemmen & herstellen

Akoestische piano (onderhoud)

Pianostemmen

Onderhoud & stemmen (auditief) van akoestische piano's wordt uitgevoerd door NOTON.

2021: Om de vraag naar stembeurten  voor onze vaste stemklanten te kunnen blijven bijhouden, kunnen we op dit moment enkel afspraken inboeken voor klanten die hun instrument rechtstreeks bij NOTON gekocht hebben óf vaste stemklanten die hun piano door NOTON hebben laten stemmen 1, 2, of 3 jaar geleden.

Groot onderhoud, reglage, revisie en reparaties

Is de piano nog wel te stemmen maar is de mechaniek niet of niet meer optimaal? Of zijn er andere problemen? Contacteer ons voor een prijsopgave

Nieuwe Hamerkoppen

Een oud of versleten instrument kan u nieuw leven inblazen door uw piano te voorzien van nieuwe hamerkoppen. Dit is meestal enkel aan te raden wanneer de mechaniek terug volledig is afgesteld en gereviseerd. Wanneer uw piano te hard klinkt of wanneer uw piano een zeer beperkte variatie in klankkarakter heeft door slijtage van de hamerkoppen, kan dit ook een optie zijn.

Digitale piano (herstelling)

Herstellingen worden uitgevoerd in eigen atelier. Voor digitale en elektronicaproblemen die niet in huis kunnen worden opgelost is support door Yahama en Roland  verzekerd met desgevallende beschikking over een vervanginstrument van NOTON.

Is uw digitale piano aan een herstelling toe? Contacteer ons met een duidelijke omschrijving van het probleem. Door ons drukke agenda kunnen we enkel nog herstellingen aannemen voor digitale piano's die bij Noton zijn gekocht. Heeft u de piano elders aangeschaft en kan u niet meer bij deze zaak terecht omdat deze niet meer bestaat, neem dan contact ons op voor de mogelijkheden.

Inbouw Silent Systeem