Piano Stemmen & herstellen

Onderhoud van uw piano

Akoestische piano (onderhoud)

Pianostemmen

Onderhoud & stemmen (auditief) van akoestische piano's wordt uitgevoerd door NOTON.

Groot onderhoud, reglage, revisie en reparaties

Is de piano nog wel te stemmen maar is de mechaniek niet of niet meer optimaal? Of zijn er andere problemen? Contacteer ons voor een prijsopgave.

 

Om te genieten van uw piano of om pianostudie te bevorderen zijn een goede mechaniek en speelgevoel belangrijk. In acht houdend het maximum potentieel en de limieten van de piano kunnen we de speelaard van uw instrument gevoelig verbeteren.

Nieuwe Hamerkoppen

Een oud of versleten instrument kan u nieuw leven inblazen door uw piano te voorzien van nieuwe hamerkoppen. Dit is meestal enkel aan te raden wanneer de mechaniek terug volledig is afgesteld en gereviseerd. Wanneer uw piano te hard klinkt of wanneer uw piano een zeer beperkte variatie in klankkarakter heeft door slijtage van de hamerkoppen, kan dit ook een optie zijn.

Digitale piano (herstelling)

Herstellingen worden uitgevoerd in eigen atelier. Voor digitale en elektronicaproblemen die niet in huis kunnen worden opgelost is support door Yahama en Roland  en Kawai verzekerd met desgevallende beschikking over een vervanginstrument van NOTON.

Is uw digitale piano aan een herstelling toe? Contacteer ons met een duidelijke omschrijving van het probleem. Door ons drukke agenda kunnen we enkel nog herstellingen aannemen voor digitale piano's die rechtstreeks bij Noton zijn gekocht. Heeft u de piano elders aangeschaft en kan u niet meer bij deze zaak terecht omdat deze niet meer bestaat, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

         

 

Formulier herstellen

 

         

Inbouw Silent Systeem

Mogelijk om nadien in te bouwen.

  • Genio
  • AdSilent

 

Een Silent systeem achteraf inbouwen in een kleine piano raden we in de meeste gevallen niet aan.