Yamaha Clavinova

De piano’s van Yamaha Clavinova produceren geluid van uitstekende kwaliteit. U kunt eindeloos variëren in snelheid en diepte om verschillende klanken te produceren. Daarnaast zitten er handige functies op die uniek zijn voor een digitale piano, zoals een Bluetoothverbinding. Bij Noton in Lier heeft u de mogelijkheid om deze voortreffelijke piano’s te kopen of te huren.

De vele voordelen van een Yamaha Clavinova

De Yamaha Clavinova-piano’s zijn de beste digitale piano’s van Yamaha op de huidige markt. De toetsen zijn zeer gevoelig, waardoor u kunt variëren in de diepte van klanken. Daarnaast is het geluid hyperrealistisch. U heeft de keuze uit exemplaren met twee tot zes krachtige luidsprekers. Dankzij de display kunt u de piano volledig naar uw wens instellen. Kortom, deze Yamaha-piano’s bieden u een enorme flexibiliteit.

Een geschikte Yamaha Clavinova voor iedereen

Er zijn drie series binnen de Yamaha Clavinova-reeks. De CLP-serie is ideaal voor mensen die een eenvoudige, maar hoogwaardige piano zoeken waarbij ze totale controle hebben over hun spel. Binnen deze serie vindt u enkele vleugelpiano’s, waardoor ze extra klasse uitstralen. Heeft u moeite met bladmuziek lezen of heeft u lange tijd niet gespeeld? Dan is de CSP-serie ideaal voor u. Dankzij de volglichtjes die tonen welke toetsen u moet spelen, heeft u alle liedjes snel onder de knie. Bent u op zoek naar een piano waarop u een microfoon kunt aansluiten? U vindt deze in de CVP-serie. Heeft u de voorkeur voor het unieke rijke geluid van een akoestische piano, maar wilt u tegelijk genieten van de handige functies van een digitale piano, zoals de mogelijkheid om het volume te regelen? Dan raden we u eerder de Yamaha Transacoustic-reeks aan.

Koop of huur een piano bij ons en ervaar de uitstekende kwaliteit

U heeft bij de meeste modellen van Yamaha Clavinova de mogelijkheid om de piano te huren. Zo kunt u de piano langer uitproberen voordat u overgaat tot aankoop. Bovendien ontvangt u na aankoop vijf jaar garantie op uw Clavinova-piano. Wilt u zelf de kwaliteit van deze geweldige piano’s ervaren? Bezoek dan onze toonzaal.