Digitale piano kopen

Een eigen atelier

Verhuur én verkoop

Professionele levering


 

 

Onze kwaliteitsvolle producten kan je vinden in onze webshop of in onze showroom

Bij Noton kunt u een digitale piano kopen van uitstekende kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren en modellen. Zo vindt u bij ons draagbare modellen, rechte exemplaren en vleugelpiano's. In onze showroom vindt u gegarandeerd een digitale piano die naar uw wens is. Bovendien worden onze piano's zorgvuldig afgeleverd door ons eigen personeel met ervaring in pianotransport.

Een hoogwaardige digitale piano kopen

Er zijn verschillende redenen om een digitale piano te kopen. Deze piano neemt bijvoorbeeld weinig ruimte in. Daarnaast kunt u het volume van de piano zelf instellen en kost de digitale versie minder dan de akoestische. Bij ons vindt u digitale piano's van gerenommeerde merken. Zo bekijkt u in onze toonzaal bijvoorbeeld digitale piano's van Kawai. Van dit merk bieden wij uitsluitend rechte piano's aan. U heeft ook de keuze uit digitale piano's van Roland. De meeste modellen van dit merk zijn recht, maar u heeft ook de optie om voor een vleugel te gaan.

Koop of huur een uitstekende piano

Bij ons kunt u een digitale piano kopen, maar u kunt ook een piano huren. Op die manier kunt u voor minder geld tijdelijk een hoogwaardige piano in huis halen. Weet u niet welke piano bij u past? Bezoek dan gerust onze pianowinkel in Lier om verschillende piano's uit te proberen. Stel vragen via ons contactformulier of door te bellen naar 03 480 41 22.

Vragen over onze producten? Onze experten helpen u graag verder!

Bel ons vrijblijvend

03 480 41 22