Digitale piano van Kawai kopen

Een eigen atelier

Verhuur én verkoop

Professionele levering


 

 

Onze kwaliteitsvolle producten kan je vinden in onze webshop of in onze showroom

Bij onze showroom in Lier kunt u van Kawai een prachtige digitale piano kopen. U heeft de keuze uit modellen met twee of vier luidsprekers. Daarnaast hebben we piano’s uit verschillende Kawai-series, zoals CN en CA. Al onze piano’s zijn van uitstekende kwaliteit, ongeacht de leeftijd of prijsklasse van het instrument.

Bij ons kunt u van Kawai een hoogwaardige digitale piano kopen

Kawai is een toonaangevend merk in de pianowereld. Het geluid van deze digitale piano’s is ontzettend helder dankzij geavanceerde technologie. Daarnaast is het speelgevoel zo authentiek mogelijk door de nauwkeurige sensortechnologie. U kunt een digitale Kawai-piano kopen uit de CA-serie, de CN-serie of de KPD-serie. Het is bovendien mogelijk om iedere piano met een hoofdtelefoon verbinden om geluidsoverlast te voorkomen. Indien u geen specifiek merk zoekt, kunt u ook onze digitale piano’s van Roland bekijken.

Koop bij ons een piano in topconditie

U kunt bij ons een digitale piano van Kawai kopen die in topconditie verkeert. Bij Noton onderhouden we namelijk al onze instrumenten regelmatig om de uitstekende kwaliteit te waarborgen. Zoekt u een piano voor een verlaagde prijs? Bekijk dan onze afgeprijsde piano’s. Stel uw vragen via  ons contactformulier. Om een van onze experts persoonlijk te spreken, belt u naar 03 480 41 22.

Vragen over onze producten? Onze experten helpen u graag verder!

 

Bel ons vrijblijvend

03 480 41 22