Piano's

Bent u op zoek naar een winkel waar u kwalitatieve piano’s kunt kopen? Zoek dan niet verder. Noton is dé pianospecialist in regio Lier. In onze ruime showroom vindt u een enorme verscheidenheid aan piano’s, zowel gloednieuwe exemplaren als oude modellen die nog in goede staat zijn. Wij helpen u graag om uw ideale piano te vinden.

De beste piano’s voor een scherpe prijs

Een nieuwe piano kopen is niet iets dat u zonder nadenken doet. Het is immers een flinke investering die het liefst voor een lange tijd meegaat. Daarom is het een goed idee om advies te vragen aan echte professionals. Als ervaren pianowinkel weten wij heel goed waarop u moet letten bij de aankoop van een piano. In ons ruime aanbod is er bovendien voor elk wat wils. Houdt u van de authenticiteit en warme klanken van een akoestische piano? Of zoekt u eerder een budgetvriendelijke en compacte digitale piano? Bij ons vindt u voor beide soorten verschillende modellen van de beste merken. Ook voor een kwalitatieve hybride piano kunt u bij ons terecht. Zowel voor onze nieuwe als onze oude piano’s vinden wij het enorm belangrijk dat het instrument in goede staat is en goed onderhouden wordt. Wij zorgen er steeds voor dat het instrument correct afgestemd en grondig gecontroleerd is voor het bij u geleverd wordt. U kunt bij ons dus zonder zorgen een tweedehands piano kopen.

Kom snel eens bij ons lang

In onze ruime showroom kunt u al onze piano’s bezichtigen en uitproberen. Kom dus snel eens bij ons langs en ontdek alle modellen. Een afspraak maken is niet verplicht, maar garandeert wel dat we onze volledige aandacht aan u kunnen geven. Heeft u de financiële ruimte niet om een piano te kopen, of wilt u graag zeker zijn dat een instrument u ligt vooraleer u tot een aankoop overgaat? Wij bieden de mogelijkheid om een piano te huren of leasen, zodat een eigen piano voor iedereen toegankelijk wordt. Bespreek alle mogelijkheden met onze specialisten!