Piano huren

Overweegt u een piano te huren? Bij Noton in Lier is dit mogelijk. Een piano leasen is een uitstekende optie voor diegenen die niet direct tot aankoop willen overgaan of de flexibiliteit wensen om het instrument eerst grondig uit te proberen. Door een piano te huren of huurkopen, geniet u van de vrijheid om op elk moment te kunnen spelen, zonder de volledige verantwoordelijkheid van het eigendom op u te nemen.

De voordelen van een piano huren

Een piano huren biedt tal van voordelen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om piano’s te huurkopen, wat betekent dat elke huurbetaling een stap dichter bij het volledige eigendom is. Een piano leasen is een flexibele manier om toegang te krijgen tot een professionele piano, zonder de initiële kosten van aankoop. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel beginners als ervaren muzikanten die verschillende modellen willen uitproberen. U kunt bij ons een piano huren voor een minimum huurtermijn van negen maanden. Deze huur kan maandelijks opgezegd worden. Wanneer u ervoor kiest om de piano aan te kopen, wordt de huur die u de eerste drie jaar betaalde in mindering gebracht op de contractwaarde. Daarbovenop krijgt u extra korting op de contractwaarde afhankelijk van wanneer u tot aankoop bent overgegaan. Hoe sneller u aankoopt, hoe hoger uw korting is. Het is ook mogelijk om over te stappen op een duurder instrument in de eerste twee jaar van uw huurcontract. Wanneer u beslist om bij ons een piano te huurkopen, geniet u dus van een hoge flexibiliteit.

Zet de eerste stap naar uw eigen piano

Heeft u interesse in het huren of leasen van een piano? Kom dan langs bij onze winkel in Lier of verken onze collectie online. Zowel nieuwe als tweedehands piano’s kunt u bij ons huurkopen. Een bijpassende pianobank zit in uw huurcontract inbegrepen. Of u nu een beginner bent die de wereld van muziek wil ontdekken of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil uitbreiden, wij bieden een scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen. Ontdek alle tarieven en voorwaarden voor de huur van een piano en benader ons!