Transport van een piano

Een akoestische piano verhuizen?

Een piano transport is niet eenvoudig. Je zit al met het enorme gewicht van 200 kg of meer. En daarenboven is een piano een fragiel instrument. Het is absoluut niet te vergelijken met een zware kast, meubel of bed. Een kast heeft geen delicate onderdelen, kan als het moet ondersteboven worden vervoerd, hoeft niet perse worden vastgemaakt in een vrachtwagen, en weegt bovendien helemaal niet zoveel. Een piano wel.

 

Een piano verhuizen is vooral een kwestie van ervaring en techniek dan van kracht.

 

Op dit moment bieden wij enkel pianoverhuizingen aan van gelijkvloers naar gelijkvloers (minder dan 3 treden) of via een interne lift (een piano kan in sommige gevallen op zijn kant worden geplaatst om in een lift te passen)

Wil je uw piano laten verhuizen door Piano's Noton?

Bel ons eerst op 03 480 41 22

Noton is dagelijks bezig met piano's te verplaatsen. Het gaat hier echter om piano's die verkocht of verhuurd worden en naar de klant toe gebracht worden. Piano's verhuizen van locatie A naar locatie B is eerder een extra service die we aanbieden aan onze klanten en behoort niet tot onze hoofdactiviteit. Onze agenda is beperkt en we kunnen niet elk transport aannemen.

Dan kunnen we samen naar een oplossing kijken

Ter info: bij het kopen van een nieuwe of tweedehands akoestische piano bij Piano's Noton  zit het transport mee inbegrepen in de prijs van de piano. (tot zover gelijkvloers, verdieping mogelijk met supplement)

Voorbeeld van een pianoverhuis door Phoenix Piano Moving.

Deze video is van een buitenlandse firma en dient enkel ter illustratie