Yamaha B3

Kopen (of Huren met aankoopoptie)

Yamaha B3 PE

6.920,00 €

  • 237 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: Contacteer ons (Mogelijk op voorraad)

Met zijn hoogte van 121 cm is de Yamaha b3 niet alleen de grootste, maar ook klankmatig de meest complete piano van de b-serie. Dit is voor een belangrijk deel te danken aan de vijf steunbalken aan de achterkant, die de zangbodem van geselecteerde massieve spar muzikaal ondersteunen. Wanneer de klankkwaliteit voor u net zo belangrijk is als het waardebehoud, vormt de b3 de in alle opzichten slimste keuze.

Foto's


Afmetingen:

Hoogte: 121 cm

Diepte: 62 cm

Breedte: 152 cm

Gewicht: 237 kg

Spelen met hoofdtelefoon: Silent Optie

De Yamaha B3 is de beste piano uit de Yamaha B Series  en benadert de professionele standaarden van de gekende Yamaha U1. Deze piano heeft dezelfde hoogte en diepte als de Yamaha U1 en biedt een fantastische prijs/kwaliteit verhouding voor een nieuwe piano. De zangbodem is van massief sparrenhout en brengt een rijke en kleurrijke klank voort.

Het gezinshoofd


Een slimme beslissing. De keuze van de eerste piano heeft vaak heel wat voeten in de aarde. Zonder het advies van een vakman weet u immers niet waarop u moet letten. Wat heb je zeker nodig? Wie kun je vertrouwen? Yamaha bouwt al meer dan een eeuw piano’s, die in de muziekwereld een voortreffelijke reputatie hebben omwille van hun betrouwbaarheid, klankkwaliteit en stemvastheid. Steeds meer concertpianisten van
wereldformaat kiezen bewust voor één van onze vleugels, terwijl conservatoria en muziekscholen naast de klankmatige voordelen ook de stevige constructie van onze piano’s weten te waarderen.Yamaha’s pianobouwers houden zelfs de kleinste details in de gaten (bijna alle onderdelen, van het frame tot de toetsen, worden intern vervaardigd), omdat hun trots afhangt van de kwaliteit, de muzikale mogelijkheden en de waardevastheid van de
vleugels en piano’s.Yamaha’s b-serie werd speciaal voor studenten ontwikkeld. Zelfs de drie budgetmodellen van deze serie bieden, dankzij meer dan 100-jarige ervaring van Yamaha, een belangrijke meerwaarde.Hak de knoop dus maar door – wij staan altijd voor u klaar. De reputatie van Yamaha vormt de beste garantie voor u.

Een vraag over Yamaha B3?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.