Waarde oude piano

Bent u benieuwd naar de waarde van uw oude piano? Bij Noton in Lier maken we voor u een gratis schatting. Wanneer u beslist om uw oude piano te verkopen, wilt u er natuurlijk het liefst een goede prijs voor krijgen. Wij zorgen ervoor dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw oude piano.

Laat ons de waarde van uw oude piano schatten

Piano’s zijn niet bepaald de goedkoopste instrumenten. Daarom kiezen veel pianisten ervoor om hun oude piano te verkopen wanneer ze een nieuwe aanschaffen, om zo toch een deel van de prijs terug te krijgen. Bij Noton hebben we veel ervaring met de verkoop van oude piano’s. Wij weten dus precies welke waarde uw oude piano heeft. Indien er bepaalde gebreken aan de piano zijn, lappen wij deze op, zodat de piano in zo goed mogelijke staat is voor de verkoop. Dat is zowel goed voor u als verkoper, aangezien uw oude piano hierdoor een hogere waarde krijgt, als voor de koper, die hierdoor een kwalitatieve tweedehands piano krijgt. We nemen zowel akoestische als digitale piano’s aan. Houd er wel rekening mee dat digitale modellen minder duurzaam zijn dan akoestische piano’s en dus sneller in waarde dalen.

Let op: in heel veel gevallen - zeker wanneer de oude piano geen topmerk is - overstijgen de herstel en restauratiekosten de potentiële waarde van de piano zelf.

Contacteer ons snel voor een schatting

Als u uw oude piano wilt laten schatten, contacteert u ons best zo snel mogelijk via het contactformulier. Indien wij in uw piano geïnteresseerd zijn, komen wij zo snel mogelijk langs om uw piano te inspecteren en op waarde te schatten. U kunt ook steeds bellen naar 03 480 41 22.